Image Alt

Online treeningud

Online treeningud

Online treeninguid pakume nii online membershipi alusel kui veebipõhiste valmis treeningkavade näol.

 

Online membershipiga saad ligipääsu videotreeningutele, mille abil saad treenida endale sobival ajal ja sobivas kohas. Iga nädal laetakse üles kaks 30-50 minutilist uut videotreeningut, lisaks on Sul ka ligipääs varasematele treeningvideotele. Treeningvideod varieeruvad pidevalt – keskendume nii kerelihastele, tuharalihastele, jalalihastele kui ka kätele ja ülakehale. Kodus treenimiseks soovitame varuda ka vastavad vahendid, näiteks treeningmati, hüppenööri, hantlid, sangpommid, kummilindid ja slaiderid, millest kõik leiate kenasti meie e-poest. Sangpommide olemasolu on soovitatav juba kogenumale treenijale, kes soovib kasutada raskemaid raskused.

Online membership on mõeldud neile, kes ei taha iseseisvalt kava järgi treenida vaid eelistavad seda teha video järgi koos treeneriga, kus harjutused täpsemalt lahti seletatakse. Soovitame seda paketti eriti alles treeningutega alustajatele, et kõik harjutused korralikult selgeks saada. Online membership on samuti hea valik nendele, kes soovivad end heas vormis hoida. Online membershipi liikmena on sul ligipääs ka meie retseptikogule.

Online membershipiga saad liituda SIIN.

 

Veebipõhised treeningkavad on valmis süstematiseeritud treeningkavad, millega saad samuti treenida endale sobival ajal ja sobivas kohas. Veebipõhised treeningkavad kestavad 4-6 nädalat, olenevalt kavast. Valikus on nii spetsiifilistele lihasgruppidele suunatud kavasid (nt kava kõhulihastele) kui ka kogu kehale mõeldud kavasid (nt FatBurn kava). Kõik kavad sobivad nii alles alustajatele kui ka edasijõudnudele, kuna harjutuste tempot ja kasutatavaid raskuseid saad ise valida. Valikust leiad ka jooksutreeningu kava alustajatele, kui soovid jooksmisega sõbraks saada. Samuti pakume esimesena Eestis ka spetsiaalselt meestele suunatud kodust treeningkava.


Milleks eelistada valmis kavasid tavalistele videotreeningutele?

  • Süstematiseeritus – 4-6 nädalane kava on kompaktne ning kõik treeningpäevad omavahel kooskõlas, et tagada optimaalne tulemus.
  • Areng –  Harjutused muutuvad tasapisi raskemaks, et saavutada lihaste areng.
  • Pingutus – astu oma mugavustsoonist välja! Ehkki raskuseid saad kavades ise valida, soovitame vähemalt iganädalaselt raskuseid suurendada, et saavutada soovitud tulemused. 

Tutvu olemasolevate veebipõhiste treeningkavadega SIIN.

Close

Kiikri 6/2, Kadriorg, Tallinn
info@quantumfitness.ee